Inertia image. © Pexels

Her får du vores top 5 SUV?er

De senere år er SUV?er blevet mere og mere populære. Og det er ikke uden grund. De er rummelige, har god plads til både familie og venner og så er de i stand til at køre lige meget om det er bykørsel eller en tur i bjergene. Men hvilken SUV skal man vælge? Vi har her lavet en liste over vores top 5 SUV?er på markedet lige nu.

1. Mercedes GLE

Mercedes GLE er en af de mest eftertragtede SUV?er på markedet lige nu. Og det er ikke uden grund. Den har et flot design, er komfortabel at køre i og så er den udstyret med masser af lækre detaljer. Mercedes er generelt kendt for deres kvalitet og denne bil lever virkelig op til forventningerne. Den er særdeles velkørende og har masser af plads til både familie og venner.

2. BMW X5

BMW X5 er også en populær SUV. Den er lidt mindre end GLE, men den er stadigvæk rummelig og komfortabel. Den er også udstyret med mange lækre detaljer og så er den let at køre i byen. BMWs X-modeller er kendt for deres kompromisløse kvalitet, og denne bil lever virkelig op til det.

3. Audi Q7

Audi Q7 er en anden populær SUV. Den er lidt større end de to andre, men den er stadigvæk komfortabel at køre i. Den er også udstyret med mange lækre detaljer og så er den let at køre i byen. Audis Q-modeller er kendt for deres høje kvalitet og deres store kabiner, som har plads til det meste.

4. Volkswagen Touareg

Volkswagen Touareg er den næstsidste SUV på vores liste. Det er også en populær SUV. Den er lidt større end de tre andre, men den er stadigvæk komfortabel at køre i.

5. Porsche Cayenne

Til sidst har vi Porsches Cayenne model. Den er en større model end de andre, men den er stadigvæk komfortabel at køre i. Den er også udstyret med mange lækre detaljer og så er den let at køre i byen.

Hvilken model anbefaler vi?

Ud af disse fem modeller anbefaler vi at man vælger enten Mercedes GLE eller BMW X5. De er begge af høj kvalitet og så er de meget komfortable at køre i.

Konklusion

I vores øjne er en SUV en fremragende bil til både familien og til hverdagen. De er nemlig både komfortable og praktiske, og så er de ofte udstyret med mange lækre detaljer. Samtidig med at de er nemme at køre i.